Medlemmene hygget seg på 20 års jubileumsfest
Foto: Magne Arentsen
Lørdag 13. juni hadde vi en svært vellykket jubileumsfest med en fireretters middagsmeny på Østmarksetra. Etter en vanskelig koronatid uten arrangementer den siste tiden, så var det endelig hyggelig å kunne møtes igjen. 26 medlemmer ble med, og de representerte både veteraner fra klubben, og noen nyere medlemmer. Noen var aktive turdeltakere, og andre var brukere av hyttene våre. Den gjengen som var samlet representerte således en bredde med alle kategorier av medlemmer, og vi håper at alle hygget seg skikkelig. Det var nydelig mat, og god service fra stedets verter. Tidligere har vi stått for matlagingen selv. Denne gangen slapp vi den jobben, og fikk gourmetmat i form av fisken slettvar til forrett, spennende vaktelsalat til mellomrett, utrolig mør helstekt kalv indrefilet til hovedrett, og en sjokoladefondant med salt karamell til dessert. Det hele ble toppet med en bursdagskake til dessert. Ingen gikk nok sultne hjem. Neste 5-års fest er 25 års jubileum. Vi kan vel ikke senke listen der. Det er bare å glede seg.
[Publisert av Magne Arentsen 25. juni 2020]