Om Friluftsklubben i Oslo

Friluftsklubben er en frittstående og dugnadsbasert friluftsforening som arrangerer turer både i Oslomarka og i fjellet. I tillegg driver vi to koselige hytter i marka – Sellanrå og Solstua. Vi har flest dagsturer, og disse spenner over alle områdene i Oslomarka. Mange av dagsturene er også lagt opp slik at det er mulig å ta en av Skiforeningens kjentmannsposter underveis på turen. Noen ganger arrangerer vi også kortere kveldsturer midt i uken. Dagsturene er en god anledning til å bli kjent med både nye mennesker og marka.

I turprogrammet vil du også finne helgeturer og lengre turer. Vi benytter både egne hytter og turistforeningens hyttenett, og av og til når været er behagelig tar vi teltet med og ligger i lyngen. Hver sommer har vi tradisjonen tro en ukestur i fjellet. 

Turene varierer fra de helt korte og enkle til mer utfordrende. Målet er imidlertid alltid å ha det hyggelig på tur – ikke å sette temporekord. Du finner helt sikkert noe som passer for deg!

Og sist men ikke minst arrangerer vi både fester, medlemsmøter og dugnader.

Medlemsbladet «Friluft» kommer ut 3 ganger i året og inneholder både presentasjoner av turer som skal arrangeres de nærmeste månedene, referater fra turer som har vært arrangert og annet stoff av interesse for medlemmene.

Meld deg på en tur og bli med – til fots, på sykkel, ski eller med kano – på jakt etter kjentmannsposter eller bare hyggelig selskap og flotte naturopplevelser.

For kontaktinformasjon etc. se her.