Fårikålaften på Sellanrå

6 - 7/10-2012

Høststemning - Foto: Lin Østad

Vi følger opp tradisjonen med tur til Sellanrå hvor vi serverer fårikålmiddag med kjøtt fra årets lam den første helgen i oktober. Vil du ha noe annet, ta med noe eller bruk proviantlageret, og lag en annen rett selv. Ellers er det vel lite som kan måle seg med en hyggelig kveld på hytta foran et sprakende peisbål. Alle turdeltakerne er også velkomne til å bli med på arrangementet «åpen dag» på søndag.

Det følger ikke med turleder på turen opp fra Skar på lørdag, men det legges opp til felles avreise. Se nærmere om tids-punktene for t-bane og buss i egen rubrikk. Du kan ellers velge å komme opp på egen hånd. Det er ca. en times gange opp til hytta. Følg merking mot Tømte-hyttene. Rett før Tømtehyttene er det merket videre mot Sellanrå. Middagen er klar ca. kl. 18.00.

Søndag er det åpen dag på hytta, med vaffelservering. og foredrag om "marka og krigen" med forfatteren av boka med samme tittel, Trygve Christensen. Vi oppfordrer flest mulig av dere til å stille på dette foredraget som er på søndag kl. 13.00. Se ellers egen annonsering av arrangementet "åpen dag på Sellanrå".  

Turfakta

Avreise: Fra Jernbanetorget ta t-bane nr. 4 – Ringen - kl. 15:37. Den er på Nydalen kl. 15:50. Bytt til buss nr. 51 mot Skar kl. 15:57. Gå av på Nordre Vaggestein (siste holdeplass før Skar) kl. 16:16.

Retur: Søndag formiddag.

Pris: Overnatting på Sellanrå for medlemmer er kr. 100,-. Fårikålmiddagen koster kr. 100,- pr. person inkludert dessert.

Ta med: Sovepose, vanlig turutstyr for en dagstur, brødmat og drikke til maten.

Kart: Oslo Nordmark 1 : 50 000

Påmelding: Til kontaktpersonen innen utgangen av onsdag 3. oktober.

Kontaktperson og turleder: Magne Arentsen, tlf. 936 17 068, eller e-post, marentse@online.no

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 3. oktober 2012.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>