Sommerfest på Frognerseteren

21/6-2014

Frognerseteren

Også iår tar vi sommerfesten på Seterstua på Frognerseteren, og det blir et kveldsarrangement uten overnatting. Seterstua har god mat til hyggelige priser, og vi hadde en svært vellykket og koselig sommerfest der ifjor. Det virket som flere foretrakk en kveldsfest, enn å ta en helgetur i en travel sommeravslutningsperiode. Håper det frister med gjenbesøk.

Seterstua serverer typiske norske retter og kan blant annet by på gjørs med skalldyrsaus, finnbiff med rømmesaus, elgkarbonader, dagens rett, med mere. De fleste middagsrettene ligger mellom 130 og 200 kroner, og alle velger og kjøper det de selv vil ha. Frognerseterens legendariske eplekake som dessert kan sikkert også friste flere av oss. Det er hyggelig innenfor de lune tømmerveggene på Frognerseteren - og med en praktfull utsikt over hele Oslo!

Turfakta

Oppmøte: Kl. 19:00 ved Frognerseteren i pent antrekk og godt humør.

Pris: Du kjøper selv mat og drikke på Frognerseteren.

Avreise: T-bane nr 1 fra Stortinget kl. 18:06 er på Frognerseteren kl 18:43. Det er noen få hundre metre å gå ned til Frognerseteren fra stasjonen. Det er parkering for bil rett ved restauranten.

Retur: Frognerseteren stenger kl. 22:00, så med t-bane eller bil etter det

Maks antall personer: 20

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 20. juni 2014.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>