Vårskitur til Venabygdsfjellet

20 - 22/4-2018

Venabygdsfjellet ligger mellom Gudbrandsdalen og Østerdalen sør for Rondane nasjonalpark i Ringebu kommune. Terrenget ligger i bjørkeskogbeltet og dels over tregrensen. Fjelltoppene ligger på 1200 -1400 meter og byr på vidt utsyn i alle himmelretninger.

Om vinteren til ut april er Venabygdsfjellet snøsikkert med stabilt vinterklima og flott skiterreng. Det kjøres opp 140 km med merkede skiløyper i variert terreng, velegnet for både familieturer og trening. På ettervinteren er det gjerne skareføre og fint å gå overalt.

Det er mange år siden FiO hadde skitur i dette område, så nå synes vi det var på tide med et gjenbesøk. Vi har leid en mindre men koselig hytte denne gang, den ligger flott i terrenget med utsikt mot Jotunheimen, Dovrefjell og Rondane. Hytta har 3 soverom og 1 anneks om vi skulle få behov for flere sengeplasser.

Avreise avtales etter at påmeldingsfristen er gått ut.

Pris: Hytteleie inkl. utvask kr. 595,- pr. person. Dette beløpet innbetales som depositum til FiO sitt kontonr. 9235.21.68396. Det kommer i tillegg deling av kjørekostnader/bompenger og felles middag på fredag og lørdag.  NB! Det blir enkel middag fredag.

Ta med: Sengetøy, håndkle, to pålegg til felles frokost og niste, samt eget brød, drikke og snacks/snop. Turleder ordner med innkjøp til felles middag på fredag og lørdag.

Turfakta

Maks antall personer: 8

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 16. mars 2018.

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>