Turer og yoga på Bestemorstua

4 - 6/5-2018

Utsikt fra Bestemorstua - et godt sted å være
Foto: Anne Bugge

Har du prøvd yoga noen gang? Det er en ypperlig måte å få myket opp stive tur-bein og muskler. Det kreves ingen forkunnskaper og slett ikke talent som slangemenneske. Tvert imot, yoga fungerer med hvilket som helst utgangspunkt. Yoga er enkle kroppsøvelser, behagelig bøy og strekk. Bevegelsene utføres rolig og det er høyt fokus på bruk av pusten. Yoga myker opp og gir smidighet.

Denne helgeturen legges det opp både til økter med yoga ledet av en dyktig instruktør og til trivelige vandreturer. Friluftsklubben var på Bestemorstua i 2016 og nå velger vi igjen denne hytta til helgetur. Her er det god gulvplass til yoga, vakkert turterreng, fin uteplass for spising og flott utsikt til Oslofjorden. Hvis det frister med et sjøbad, så er det bare en kort trapp fra hytta og ned til vannkanten. Det blir selvsagt premie til alle som bader!

Turfakta

Ta med: Sovepose (det er ikke dyner på hytta), håndkle, to pålegg til felles frokoster og niste, samt eget brød for lørdag og søndag, drikke og snacks/snop, yogamatte (liggeunderlag kan også fungere som matte) og behagelige klær for bøy og tøy, turklær og sko etter vær og badetøy om du vil. 

Turleder ordner innkjøp til felles middag fredag og lørdag. Det blir enkel middag på fredagen

Pris: Med 8 deltakere vil hytteleien være kr. 525,- pr. person for denne helgen. I tillegg kommer leie av yogainstruktør for to økter, felles middager og kjøring+bompenger. Depositum på kr. 1.000,- betales til FiO sitt kontonr. 9235.21.68396. Beløpet betales så snart du har fått bekreftelse på at du har fått plass på turen.

 

Transport: Avtales etter påmelding.

Avreise: Fredag ettermiddag, avtales.

Retur: Søndag ettermiddag.

Maks antall personer: 8

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 22. mars 2018.

Kontaktperson: Anne Bugge <ixlapz@gmail.com>