Vårdugnad på Sellanrå turisthytte

25 - 27/5-2018

Foto: Magne Arentsen

Disse dugnadene brukes hvert år for å gi hytta en ekstra omgang med såpe og vann, maling, vedsjau og rene lakener for at hytta skal bli klar til sommeren og høstens innrykk. Hyttas proviantskap skal også få påfyll. Men, det blir en del andre aktiviteter også, både god mat, bedagelig avslapping og turmuligheter får vi i tillegg tid til denne helgen.

Vi samles fredag ettermiddag med hyttefutens spesialkomponerte indiske fiskegryte med ris på menyen. Denne er prøvd ut på forhånd og er fantastisk god. Den lages mild, men kan økes i styrke til ganske sterk etter ønske. Kokken har krydder med.

Lørdag åpner vi med en felles frokost, hvor alle tar med sin egen mat, og jobber deretter frem til et stykke ut på ettermiddagen, da vi setter av tid til å gå en liten tur om noen har lyst. Det er veldig fint å rusle rundt oppe i dette området. Middagen på lørdag kveld blir diverse grillmat med salat, og vi har også dessert etterpå, karamellpudding med saus og krem.

Så trekker vi inn i hytta, eller sitter ute i den lyse vårkvelden og har det hyggelig sammen, til vi finner hver vår sengeplass for en god natts søvn.

Søndag morgen stiller vi med egg og bacon til frokost, og deretter så jobber vi hele dagen så lenge vi orker og vil. Vi avslutter med grillpølser i lompe før vi reiser hjem.

Hvis du ikke har mulighet til å være med hele helgen, så er det fint om du kan komme deler av den. Alle bidrag til hytta setter vi stor pris på!!

All maten vi tar med og lager er selvsagt for å belønne våre frivillige. Men, si i fra om det er noe du ikke vil ha eller tåler fra menyen, så kan vi ta med et annet alternativ til deg.

For oppmøte og avreise, samt andre opplysninger om arrangementet, ta kontakt med kontaktpersonen.

Turfakta

Avreise: Fellesavgang og eventuelt bil-skyss samordnes så langt det lar seg gjøre etter at påmeldingsfristen har gått ut. Alternativt kan man selv gå inn til hytta fra Skar i Maridalen (buss 51).

Pris: All overnatting og middagsmåltider er som vanlig gratis. Brødmat til frokost søndag og lunsj, samt drikke tar du med selv.

Du trenger å ta med: Sovepose, varmt tøy, arbeidstøy, brødmat og drikke.

Påmelding: til kontaktpersonen innen onsdag 14. juni. Påmelding i tide er viktig av hensyn til matinnkjøpene.

Kart: Oslo Nordmark sommerutgaven

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 23. mai 2018.

Kontaktperson: Magne Arentsen <magne@friluftsklubben.no>