Helgetur til Svartåshytta i Oslofjorden

8 - 10/6-2018

Hagen til Svartåshytta i vinterdrakt en sen ettermiddag i mars.
Foto: Lin Østad

Svartåshytta ligger i Oslofjordens strandkant mellom Hvitsten og Son, vis a vis Villa Malla på Filtvet på den andre siden av skipsleia. Kystledstien går like forbi hytta, som ligger i et flott friluftsområde. Her finnes både badestrand, sandvolleyball bane og flere turmuligheter.

Hytta er nyoppusset og har de fleste fasiliteter innendørs som strøm, vann, dusj og wc. Terrassen har flott utsikt over inn- og utseilingen til Oslofjorden og her kan kveldssolen nytes lenge. Dette er virkelig en perle av et sted. Hytta har 8 sengeplasser fordelt på 3 soverom. Her kan vi sove til lyden av bølgeskvulp og måkeskrik denne juni helgen. Kanskje blomstrer liljekonvallen i skogen bak hytta.

Avreise: Avtales etter påmeldingsfristens utløp, det er bilvei nesten helt frem til hytta.

Pris: Hytteleie max kr. 540,- pr. person. Dette beløpet innbetales som depositum til FiO sitt kontonr. 9235.21.68396. Det kommer i tillegg deling av kjørekostnader/bompenger og felles middag på fredag og lørdag.

Ta med: Sengetøy eller lakenpose (det er dyner og puter på hytta), håndkle, to pålegg til felles frokost og niste, samt eget brød, drikke og snacks. Nærmere info om middagene kommer etter påmelding.

 

Turfakta

Maks antall personer: 8

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 6. mai 2018.

Kontaktperson: Lin Østad <lin.ostad@hotmail.com>