Dagstur til Villa Malla & Hurum

9/6-2013

Sydlandske Villa Malla med palmer
Foto: Aina Grymyr

I fjor hadde vi en vellykket tur der vi kombinerte kjentmannposttur til Hurum med besøk og middag på Villa Malla. Flere har ønsket at vi tar en tilsvarende tur hit også iår, og det frister også turlederen. Så da tar vi et nytt besøk hit, imens kan dere se bildene og stemningen fra ifjor her: Dagstur til Villa Malla & Hurum

I år satser vi på å besøke Kjentmannspost 1 Helt syd - Østnestangen i 2012-14 heftet. Som navnet sier ligger denne helt sør, og man kan følge deler av kyststien dit, og en rundtur er også mulig. Hvis været er fint så er det kanskje noen som vil ta et bad, og ellers ha god tid til å slappe av og nyte turen og været. Etterhvert går vi tilbake til bilene og kjører opp til Villa Malla. I år skal vi prøve å få litt bedre tid til å sjekke ut det koselige stedet Filtvedt før middagen. 

Villa Malla har kokken Sonja Lee skapt et lite paradis, der det serveres middelhavslunsj (kl. 12-15) og middagsbuffet med varme fristelser fra grillen (kl. 16-20). De holder oppe utover i de små timer hver kveld så lenge det er gjester på besøk ;-). Stedet ligger rett ved fjorden med en fantastisk utsikt, atmosfære og innredning. Her er det palmer, hvite hus, deilig mat og ro - så dette blir en dagstur med både kulinariske nytelser og tur! Det er ikke spiseplikt på stedet, men maten anbefales. Turleder vil legge ut mer informasjon om planene på forumet før turen.

Turfakta

Avreise: Vi avtaler bilskyss ved påmelding, så si i fra om du disponerer bil. Oppmøte kl. 11 ved Brynseng T-banestasjon (alle østlige linjer unntatt 5) for felles transport, eller vi avtaler nærmere på forumet. Det blir bilspleis basert på kjørelengde og bompenger utregnet under middagen. Vi ønsker å koordinere antall biler så vi får plass på p-plasser underveis.

Retur: Gode og mette, sent til kvelds ;-)

Ta med: Mat, drikke og sitteunderlag til en lunsjrast, samt penger til middag på Villa Malla (kr. 300). I tillegg kommer drikke og bilspleis. Det vil også være kjekt å ta med klær til skift på Villa Milla før middagen, hvis du ønsker det.

Kart: Oslo Vestmark 1:50.000. Turleder har med GPS med kart

Maks antall personer: 12

Påmelding: Til kontaktpersonen innen 5. juni 2013.

Kontaktperson: Aina Grymyr <agrymyr@yahoo.no>