Praktisk informasjon for overnattende på Sellanrå
Hytta har også et enkelt proviantlager hvor det er mulig å kjøpe middager, supper og drikker. Hvis noe kjøpes herfra føres det inn i proviantlagerprotokollen og betales med giro eller via Vipps.
Oppvarming og lys
Vi ber om at peisen kun brukes til kos, og ikke til primæroppvarming. Til dette brukes rundovnen. Kjøkkenovnen er restaurert, men kan likevel være noe vanskelig å fyre opp.
Hemsen over stua nås via stige som er felt opp i taket. Denne heises ned ved å løsne på kroken mot vestveggen. NB! Ingen levende lys må tas med opp på hemsen. Det er elektrisk lys også på hems. Husk å slå av dette igjen når hemsen forlates.
Vis forsiktighet ved bruk av propan. Hetten på propanbeholderen skal ikke tas av, men den sorte hendelen på siden skal stå i av-posisjon ved ikke-bruk. Når den er i på-posisjon vises et rødt flammetegn vendt opp. Det er strengt forbudt å forlate hytta med tente lys, lamper eller ved ild i peisen. Alt lys må være slukket når siste person legger seg. Kontroller alltid røykvarsleren før leggetid.
Ved og bålfyring
Da det er mye arbeid med å skaffe ved til oppvarming av hytta, og dette må gjøres på dugnad, er det ikke tillatt å fyre bål utenfor hytta.
Brønn
Vann hentes i brønn ca. 30 meter rett inn i skogen for det nordøstre hjørnet av hytta.
Nøkkel
Hytta er låst med Friluftsklubbens egen nøkkel som ligger i en nøkkelboks ved hyttedøra.
Koden fåes mot forhåndsbetaling av hytteleie av følgende kontaktpersoner:
Hanne Enger, tlf. 928 52 424 eller Magne Arentsen, tlf. 936 17 068
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
NB! Det er lagt ut musegift på hytta. Denne er lagt i egne musegift-beholdere.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Til undertegnede kan også følgende e-post brukes: magne@friluftsklubben.no.
Ta gjerne en telefon hvis det er spørsmål, både forut for og under oppholdet.
Med vennlig hilsen
Magne Arentsen
Styreleder, FiO